Јухуууу за Подравка чорба

Јухуууу за Подравка чорба
Srce dekoracija Juhe proizvodi

Цртањето на Подравка платно е завршено. Откријте дали сте меѓу среќните уметници кои ќе бидат наградени.

Видете ги добитниците.

Дознајте повеќе во правилата за наградниот конкурс.

Погледнете ја галеријата со пријави

ЈУХУУУ ЗА БИСТРА
И КРЕМ СУПА

КАЖИ ЈУПИИИ ЗА ПОДРАВКА СУПИ

Video ukras povrće Video ukras povrće Video ukras povrće Video ukras povrće